Re: Šešių nacijų taurė 2010 (LOTERIJA)
o kas cia surinktine, jeigu nepaslaptis? ![]()
Jūs neprisijungęs. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
Sekite naujienas Lietuvos regbio puslapiuose, apie tai jau raso tiek rugby.lt taip pat vairas.lt, prisideti gali visi galintys ir norintys padeti rinktiniai. Sorry, kad ne i tema. Jai norite diskutuoti sia tema uzveskite nauja tema sioje skiltyje : http://rugby.lt/forumas/forum/5/lietuvo -rinktine/
Jega, visos trejerios varžybos buvo nerealios, gal kiek prastesnis pirmas kelinys Wales - France, bet su kaupu atsigriebta antrajame kelinyje. "Ireland came back into the game", tokiais žodžiais galiu apbūdinti Airijos rinktinės žaidimą, šendieną prieš England. Na, o Italy skėlė antausį Scotland rinktiniai, nors aš asmeniškai to tikėjausi iš Italy, kadangi jie sparčiai kėlė, savo lygį šiais metais. Padarysiu apžvalgą, kaip surinksiu visą info iš kitų saitų, bus tikrai įdomu paklausyti ką rašys apie England kritimą, o taip pat apie Italy spurtą.
nebegaus niekas medinio shauksto :DD
Tu teisus MV, siais metais nebus medinio sauksto niekam. Kita savaite paaiskes taures laimetojas, o taip pat turesime ir musu loterijos tris laimetojus, kurie bus atspeje cempionato triju komandu padeti, jam pasibaigus. Siuo metu turime teisingus spejimus is gemlinas ir Domantas.
Plius labai atsiprasau, kad neparengiu jokiu straipsniu, bet tikrai esu labai uzsemes svarbesniais reikalais, vos speju nuvaziuot paziuret varzybu i stadiona, todel niekaip negaliu isteseti savo pazado, dar syki labai atsiprasau.
gal kas zino kaip imanoma paziureti 6Nataions rungtynes, pas mane Astrill galiojimo laikas pasibaiges todel negaliu ziureti. Gal kas zino per kur kitur butu imanoma?
Na, jeigu galima rinktis tai norėčiau
kepurės bei šaliko komplekto. O paštas gemlinas@xxx.lt
Paskutinis redagavo gemlinas (2010-03-26 08:26)
Mazas pataisymas del komlekto, tai Kepuraite ir salikas, atsiprasau pirstinaiciu komlekte nera.
Gal ir pavėlavęs, bet jei koks laisvas kamuolys yra ir neišdalintas iš prizu fondo paimčiau
mano el. pastas poliekis@gmail.com
Jums reikia prisijungti arba užsiregistruoti norint sukurti naują žinutę
[ Sugeneruota per 0,070 sekundžių. Užklausų skaičius: 10 ]